Sunday, 11 September 2011

@bOuT RaYa @gaiN..=)

Salam rindu + sayang to all of u.. =)
musim raya nie tentu u all sibuk jejalan p rumah kekawan,cikgu2 @ kekasih2..
tul x??
btw dlm minggu ini saya & kekawan sekelas p beraya rumah lecturers kami..
kat mana???of courselah kat JB...hehe...
so kat sini saya nak show kat u all pics beraya saya...

nie pics with my frenz..
from left : Zai, Ain & Emmy...


btw nie kat rumah my lecturer Cik Hjh Rukiah bt Tabon..
dan ini aksi + gelagat kami tyme makan..
sempat posing masing2.. =)



bila dah kenyang perut, kami pun bergambarlah puas2..
btw yg pakai baju kurung hitam tu r lec kesayangan kami..

with my beloved lec Cik Hjh Rukiah bt Tabon...

yg nie pula anak buah lec kami..
namanya Rahimah Abd Jalil..
cantikkan die..???

seterusnya di bawah nie pics beraya kat rumah lecturer Physical Education kami..
jauh taw kat Pasir Gudang..bertolak kul 8pm sampai rumah beliau pukul 9.15pm..
maklumlah jalan sesak sgt2 kot!!!
nak tahu siapa??tgklah pics yg cantik2 nie...


ok,pics baby lelaki yg comel ini empunya namanya adalah Zamil..
anak bongsu kpd lecturer kami iaitu En.Mohd Zairi bin Husain..


ini gelagat kami bersama Zamil...
ada yg tersenyum, mata tutup & tak maw bergambar.. =)

nie pula pics dgn anak bongsu girl beliau Aqilah Damia...
pandai tul si kecik nie bergaya..





inilah kekawan girlz sekelas saya...
kami 7 org shj gadis dlm clz yg lain semuanya boys...
tp si kecik Aqilah nie bukan ant.kami taw!!!
hehe... =)

comey tul Aqilah Damia nie..
pandai bergambar plak tu??

nie Nurin anak ke-2 my lecturer..

di sebelah kanan saya itu isteri my lecturer..
tapi sayang nama isterinya saya tak taw..

sebelum balik saya sempat bergambar with his family sbg kenangan
krn beliau sdg menyambung pengajian ke prgkat PHD..
kebetulan this is my final year.. =(
thanx to our beloved lecturer krn sudi menerima kehadiran kami..
makanan yg dijamu pun sedap2 belaka... =)


















No comments:

Post a Comment