Sunday, 11 September 2011

@bOuT RaYa @gaiN..=)

Salam rindu + sayang to all of u.. =)
musim raya nie tentu u all sibuk jejalan p rumah kekawan,cikgu2 @ kekasih2..
tul x??
btw dlm minggu ini saya & kekawan sekelas p beraya rumah lecturers kami..
kat mana???of courselah kat JB...hehe...
so kat sini saya nak show kat u all pics beraya saya...

nie pics with my frenz..
from left : Zai, Ain & Emmy...


btw nie kat rumah my lecturer Cik Hjh Rukiah bt Tabon..
dan ini aksi + gelagat kami tyme makan..
sempat posing masing2.. =)



bila dah kenyang perut, kami pun bergambarlah puas2..
btw yg pakai baju kurung hitam tu r lec kesayangan kami..

with my beloved lec Cik Hjh Rukiah bt Tabon...

yg nie pula anak buah lec kami..
namanya Rahimah Abd Jalil..
cantikkan die..???

seterusnya di bawah nie pics beraya kat rumah lecturer Physical Education kami..
jauh taw kat Pasir Gudang..bertolak kul 8pm sampai rumah beliau pukul 9.15pm..
maklumlah jalan sesak sgt2 kot!!!
nak tahu siapa??tgklah pics yg cantik2 nie...


ok,pics baby lelaki yg comel ini empunya namanya adalah Zamil..
anak bongsu kpd lecturer kami iaitu En.Mohd Zairi bin Husain..


ini gelagat kami bersama Zamil...
ada yg tersenyum, mata tutup & tak maw bergambar.. =)

nie pula pics dgn anak bongsu girl beliau Aqilah Damia...
pandai tul si kecik nie bergaya..





inilah kekawan girlz sekelas saya...
kami 7 org shj gadis dlm clz yg lain semuanya boys...
tp si kecik Aqilah nie bukan ant.kami taw!!!
hehe... =)

comey tul Aqilah Damia nie..
pandai bergambar plak tu??

nie Nurin anak ke-2 my lecturer..

di sebelah kanan saya itu isteri my lecturer..
tapi sayang nama isterinya saya tak taw..

sebelum balik saya sempat bergambar with his family sbg kenangan
krn beliau sdg menyambung pengajian ke prgkat PHD..
kebetulan this is my final year.. =(
thanx to our beloved lecturer krn sudi menerima kehadiran kami..
makanan yg dijamu pun sedap2 belaka... =)


















Saturday, 10 September 2011

JeJaLaN at The zON

Assalamualaikum w.b.t buat semua...
apa khabar???
baru 2 hari tak menulis di blog rasanya mcm 2 tahun jerk??haha...
ari nie saya nak share cerita ttg jejalan at The ZoNe pd sayawal ke-9..
moh baca cerita saya... =)

susah tul nak ajak adeq juniorku Farhanah nie bergambar..
tu yg smpai main tarik2 nie..hehe..
akhirnya puas dipujuk baru dpt bergambar betul2!!

nie kat depan laluan masuk ThE zOn

sempat pose kat pentas utama The Zon smbil pgg ice cream cone Mc'D..hehe..
thanx adeqku belanja akak ice cream!!

disbbkan saya nie suka bergambar, amiklah peluang bergambar kat rumah kampung nie..
comelllll sgt2 taw!!! =)

pas tu bila nak balik kena ikut laluan kastam diraja M'sia...
yg peliknya kami sempat pose lagi.. =)

pas keluar dr laluan kastam tu,kami bergambar lagi..hehe...
mmg suka bergambar saya nie...



on d way balik institut,kami singgah kat tepi laut Tanjung Puteri..
so nie pose saya kat tepi laut yg cantik tu..
tapi cantik ker???huhu...

tentu u all pelik watper g The ZoN kan??
sajer nak hilangkan tension...
and choclate Beryl's nie besday presents buat saya dari adeq Farhanah..
thanx a lot deq!!!
sayang kamuuuuu!!!muaaahhh!!!














Thursday, 8 September 2011

~ RiaNg Ria RaYa with WaNn EirZa ~

Salam sayang buat semua pembaca...
cerita saya utk ari nie tentulah raya lagi,
 tapi kali nie riang ria raya bersama 
my beloved bf, WaNn EirZa...
so check it out,guyz!!!


tema raya kami tahun ini "purple"..
tapi entah mcm mana sudah jadi "blue purple"..
takper janji kami dapat beraya bersama2..hehe.. =)

gaya my beloved bf, WaNn EirZa..
u look so handsome with this blue baju melayu.. =)


it's my turn utk bergaya ala model gitu..hehe...
maklumlah saya kan suka bergambar... =)
thanx b coz take my pics..

dah puas beraya sakan..
my hubby nie teringin nak makan dominos pizza pulak?
so saya pun temankan + join makan gak..
nie pic sebelum pizza sampai...

                                   
bila dah dapat pizza pun kami masih bergambar lagi..hehe.. =)

hah?nie die pesanan dominos pizza kami..
barbeque pizza + extra cheese = yummyyy!!!
and garlic bread... =)

my hubby nie dah buka kotak pizza tu pun still nak berposing lagi..
takper layankan jerk..janji die happy saya pun happy jugak!!!
lalalalala.... =)

meh syg suapkan b...comeynya die makan!!!

tyme saya makan, si dia pulak tlg take this pic...
thanx b!!!

habis kotor tgn saya dgn sos barbeque pizza nie..
tapi tak mengapa janji perutku kenyang..huahua...
thanx kat b krn belanja syg dominos pizza...
cedap taw!!

so konklusinya, riang ria raya with my beloved WaNn EirZa mmg best...
tapi yg sedihnya kami dapat beraya slm 2 ari jer iaitu pd 
syawal ke-4 & ke-5 bersama2 coz dia beraya di KEDAH 
manakala saya di SUNGAI BESAR,SELANGOR dulu..
sungguh cepat masa berlalu,kini saya dah pulang ke JB utk teruskan pengajian..
pape pun this is the best moments ever..
luv & misz u WaNn EirZa =)